Užkandinė „Kebabery“ Druskininkuose kviečia susipažinti dar kartą

Jeigu nesate prisiekęs veganas ar vegetaras, ko gero, kad bent kartą esate ragavę kebabų, kurie, regis, jau tampa nauju lietuvių nacionaliniu maistu. Sotus, skanus ir daug nekainuojantis patiekalas daugeliui yra vienas iš mėgstamiausių užkandžių.

Tik kaip išsirinkti kebabinę, jei jų mieste yra bent keletas? Kur kebabai skaniausi? Ko dar galima paragauti, užsukus į kebabinę?

Šeimininkai nori, kad „Kebabery“ užkandinę pamėgtų ir vietiniai, ir miesto svečiai, kad visi žinotų, jog čia galima skaniai, nebrangiai pavalgyti

Druskininkuose veikiančios užkandinės „Kebabery“ vienas iš šeimininkų Linas Jablonskas sako, kad čia daugiausia dėmesio skiriama maisto šviežumui, kokybei ir aplinkos jaukumui. „Kebabery“ siūlo paragauti kebabų su natūralia vištiena „Hallal“. „Mums svarbu, kad mūsų užkandinėje maistas būtų šviežias, o aplinka – švari, tvarkinga. Kebabų mėsos stengiamės nešildyti – ji turi būti šviežia, čia pat, kliento akivaizdoje pjaustoma ir patiekiama. Tai jau įvertino ir mūsų lankytojai, kurie pas mus užsuka būtent dėl užkandžių kokybės.

Kebabai užkandinėje „Kebabery“ gali būti patiekiami lėkštėje ir lavaše. Nors daugelis turi susikūrę stereotipus apie kebabines ir jų aplinką, mes norime pakeisti šį įsitikinimą ir parodyti, kad ir kebabinė gali būti patraukli vieta greitai užkąsti gražioje aplinkoje“, – pasakojo L. Jablonskas.

O „Kebabery“ galima paragauti ne tik gardžiausių kebabų, bet ir įvairių užkandžių ir kitų greitai paruošiamų patiekalų.

„Norėjome, kad „Kebabery“ būtų greito maisto užkandinė, kurioje galima paragauti ne tik kebabų, kurie yra pagrindinis patiekalas, bet ir kitų patiekalų, kuriuos žmonės labai mėgsta. Viena iš naujienų – Spinner pizza, čeburekai, kepti koldūnai su pasirinktais padažais arba be jų, vištienos kepsneliai, vištienos sparneliai, pateikiami su traškiomis šviežiomis daržovėmis ir bulvytėmis fri bei skaniais, vietoje gaminamais padažais pagal kiekvieno svečio skonį. Siūlome svogūnų žiedus, traškias krevetes, o spring rolls su daržovėmis, įvairūs gruzdinto sūrio užkandžiai tikrai maloniai nustebins ir aštrių užkandžių mėgėjus. Visus dešrainių mėgėjus pradžiuginsime dviem naujais – amerikietišku ir prancūziški – dešrainiais, jų nuo šiol galėsite rasti ne tik degalinėje, bet ir mūsų užkandinėje.

Norime, kad kebabinę pamėgtų ir vietiniai, ir miesto svečiai, kad visi žinotų, jog čia galima skaniai, nebrangiai pavalgyti. Daug dėmesio skiriame ir aptarnavimo kokybei. „Kebabery“ turi būti maloni vieta užsukti, kurioje žmonės neabejoja, kad valgo kokybišką maistą“, – sakė L. Jablonskas.

Užkandinė veikia nuo šių metų balandžio. Iš pradžių buvo pasirinkta viena jos veiklos koncepcija, o dabar šeimininkai nori pakviesti žmones iš naujo atrasti „Kebabery“ užkandinę. Pokyčiai – akivaizdūs, užkandinė pakeitė įvaizdį. Dabar ji erdvesnė, šiuolaikiškesnė, lankytojai gali valgyti viduje, patiekalus užsisakyti arba šiltuoju metų laiku jais mėgautis jaukioje terasėlėje.

„Niūru kieme? Užeikite į „Kebabery“! Čia Jums garantuojame skanų maistą bei gerą nuotaiką“, – maloniai kviečia užkandinės šeimininkai.

Užsakymo Nr.: MDR-221-002