Šalia Muzikinio fontano sužibo šviečiančių moliūgų parkas

Paskutiniosiomis spalio ir pirmomis lapkričio dienomis Druskininkų bendruomenė šalia Muzikinio fontano jau penktą kartą sukūrė šiltą ir jaukią šventę – sutemas nušvietė ir smagias, paslaptingas istorijas pasakojo mieli, rankomis sukurti oranžiniai žibintai iš moliūgų. Visus kvietė „Šviečiančių moliūgų vakarai“. Ir druskininkiečiai, ir miesto svečiai vakarais traukdavo jais pasigrožėti ir nusifotografuoti!

Visus kvietė „Šviečiančių moliūgų vakarai“ – ir druskininkiečiai, ir miesto svečiai vakarais traukdavo pasigrožėti išradingai išskobtais moliūgais ir nusifotografuoti / Laimos Rekevičienės nuotraukos

Moliūgai švytėjo, merkė akį, kvatojo, šiepė bedantes burnas, bandė gąsdinti, bet iš tikrųjų sulaukė susižavėjimo aikčiojimų, krykštavimų ir katučių. O kur dar visais oranžiniais atspalviais šokantis Muzikinis fontanas!

Kai daugybę gerų emocijų sukėlę „Šviečiančių moliūgų vakarai“ baigėsi, liko ne mažiau svarbi šventės dalis – „Moliūgų Karaliaus“ karūnavimas! Patį kūrybiškiausią, įspūdingiausią, įdomiausią moliūgą šįkart rinko autoritetinga komisija.

Savo patiktuką galėjo skirti visi, balsuodami socialinėje erdvėje.

Po ilgų diskusijų, nuotraukų peržiūrėjimo, svarstymų, komisija „Moliūgų Karaliaus 2022“ titulą suteikė Druskininkų savivaldybės Leipalingio progimnazijos moliūgams!

Žinoma, konkurse nugalėjo grožis, kūrybiškumas, puikios emocijos ir bendruomeniškumas. Rudens šventės baigėsi, taigi dabar visi laukiame Kalėdų.

Parengta pagal Druskininkų kultūros centro informaciją