Šventė brangiausiam žmogui – Mamai

Sekmadienio popietę vaikai, pasipuošę, tarsi gėlių žiedai rinkosi į laisvalaikio salę padovanoti šventę pačiam brangiausiam žmogui – Mamai. Koncertą pradėjo Leipalingio laisvalaikio salės šiuolaikinio šokio šokėjos šokiu „Baltas valsas“ (vadovė Asta Čmukienė).
„Dažnai nerandame žodžių ir nemokame pasakyti mamai, kaip ją mylime. Nesugebame gražiai padėkoti už jos rūpestį, meilę, pasiaukojimą. Todėl šiandieną mes norime švelniai ir tyliai, atvirai pasakyti pačius gražiausius žodžius. Tai bus pati didžiausia dovana jums, mielos mamos, mamytės, motulės, mamulytės“, – kalbėjo renginio vedėjai Emilija ir Lukas.
Koncerto metu skambėjo Akvilės Ambrasiūnaitės, Aurėjos Dailydaitės ir Skaistės Ambrasiūnaitės atliekamos dainos. Nuotaikingus šokius padovanojo Druskininkų „Atgimimo“ mokyklos šokių kolektyvas „Druskutis“ (vadovė Valė Šmitienė), muzikinę dovaną įteikė ir Druskininkų M. K. Čiurlionio meno mokyklos mokiniai. Koncertą vainikavo Akvilės, Aurėjos ir Gabrielės atliekama daina „Aš širdyje labai myliu savo mamą“.
Štai taip leipalingiečiai šventė pačią gražiausią pavasario šventę – Motinos dieną!

Leipalingio laisvalaikio salėje organizuota šventė, skirta Motinos dienai/Antano Ruginio nuotraukos

Leipalingio laisvalaikio salės informacija