Praūžė 21-asis Jaunimo užimtumo centro gimtadienis!

Praėjusį penktadienį, kovo 22 d., Druskininkų jaunimo užimtumo centre (JUC) Druskininkų jaunimas, visi JUC draugai ir bičiuliai atšventė džiugią sukaktį. Jaunos, kūrybingos komandos surengta 21-uoju JUC gimtadienio švente pasidžiaugė Jaunimo užimtumo centro direktorė Aušra Nedzinskienė: „Koks netikėtas, įtraukiantis, šmaikščių elementų nestokojantis 21-asis JUC gimtadienis! Žaviuosi JUC komanda, neišsenkančiais kūrybiniais sumanymais, įdomiais sprendimais ir kuriama gera nuotaika.“

JUC gimtadienio režisierius Marius Dovidauskas panaudojo netikėtumo faktorių: iki paskutinės minutės ne tik žiūrovai, bet ir didžioji dalis JUC darbuotojų nežinojo, kas vyks renginio metu. Buvo žinoma tik, kad gimtadienio tema – „Ofisas“.

Taip pavadintas ir šventės dalyviams parodytas spektaklis buvo kupinas aktorių improvizacijų, staigmenų žiūrovams, stebinęs ir efektingais specialiaisiais efektais, ištransliuotais videoformatu.

Gimtadienio renginyje dalyvavo dainininkė Viktorija Čaplikaitė su grupe, gatvės šokių komanda J&J „United“, „Druskininkai Runners“ ir Druskininkų jaunimas, atlikę spektaklyje pagrindinius vaidmenis.

Vaidinimas buvo apipintas daugybės šmaikščių scenų su jaunatviško humoro prieskoniu.

Gimtadieniui  surinkta jungtinė J&J „United“ ir „Druskininkai Runners“ komanda. Pasitelkiant muziką, choreografiją, akrobatinius triukus, šviesas, LED ekrano vizualizacijas sukurtas nuostabaus grožio pasirodymas.

Gimtadienio proga JUC’as sulaukė dovanų, tarp jų – ir Druskininkų savivaldybė centro lankytojams padovanotas biliardo stalą.

Gimtadienio šventėje JUC komanda padėkojo steigėjams, nuolatiniams rėmėjams bei partneriams, kurie prisideda prie Jaunimo užimtumo centro vykdomos veiklos.

Kartu su padėkomis visiems įteiktas žaidimas JUC’olakiai, kurio grafinį dizainą sukūrė Juozas Kazlauskas, pagal „One Night Ultimate Werewolf“ interpretaciją.

Po renginio iškilmingai įvežtas šventinis pyragas, kuriuo galėjo pasimėgauti visi susirinkusieji.

JUC komanda su Druskininkų savivaldybės mero pavaduotoju Linu Urmanavičiumi, pasveikinusiu centrą 21-ųjų veiklos metų proga/Luke Gallagher nuotrauka

J&J „United“ komanda, užbaigusi gimtadienio šventės pasirodymus/Luke Gallagher nuotrauka

Jaunimo užimtumo centro informacija