Paaiškėjo „Kalėdinių eglučių parko“ konkurso nugalėtojai

Muzikinio fontano erdvėse prieš didžiąsias metų šventes praėjusių metų gruodį nušvito Kalėdinių eglučių parkas, kuriame suspindo net 43 išradingai papuoštos eglutės ir unikalios kalėdinės kompozicijos. Įvairios Druskininkų įmonės, įstaigos ir organizacijos parke pristatė originalias įvairių formų, gyvas ir iš įvairių medžiagų sukurtas kalėdines eglutes, demonstruodamos savo išskirtinį kūrybiškumą bei išradingumą ir taip pristatydamos savo veiklą.

Visos eglutės varžėsi dėl gražiausios ir originaliausios kalėdinės eglutės titulo. Už labiausiai patikusią eglutę balsavo „Mano Druskininkai“ „Facebook“ paskyros lankytojai, savo simpatijas išreiškę, spausdami „Patinka“. Eglutes vertino ir profesionalių menininkų komisija, kaip ir pernai, sudaryta Druskininkų savivaldybės mero potvarkiu. Jai vadovavo Lietuvos dailininkų sąjungos pirmininkė Edita Utarienė.

Komisijos sprendimu, nugalėtoja išrinkta Leipalingio miestelio bendruomenės eglutė, o daugiausia lankytojų balsų –790 – surinko „Eglės“ sanatorijos sukurta kompozicija, pavadinta „Bučinių arka“.

Šių eglučių kūrėjai bus pagerbti ir apdovanoti kasmetinio Druskininkų savivaldybės organizuojamo Padėkos vakaro metu.


1. „Eglės“ sanatorijos sukurta kompozicija, pavadinta „Bučinių arka“ pelnė daugiausia simpatijų/Laimos Rekevičienės nuotrauka
2. Komisija nugalėtoja išrinko Leipalingio miestelio bendruomenės eglutę/Laimos Rekevičienės nuotrauka

„Mano Druskininkai“ informacija