Kapelos „Malūnėlis“ Oninės – Veisiejų socialinės globos namuose

Oninės – viena gražiausių vasaros švenčių. Tai yra sunkiausių ir didžiausių vasaros darbų pabaigtuvės .Taigi patys rimčiausi ir sunkiausi darbai nudirbti, ir atėjo metas šviežiai duonelei.

Jaskonių ir Naujasodės kaimų bendruomenės kapela „Malūnėlis“ apsilankė Veisiejų socialinės globos namuose surengtoje Oninių šventėje / Asmeninio archyvo nuotrauka

Liepos 26-ąją Jaskonių ir Naujasodės kaimų bendruomenės kapela „Malūnėlis“ aplankė Veisiejų socialinės globos namus, kuriuose buvo švenčiama ši graži, vasariška šventė. Kapelą pasitiko Renata Valukonienė su šių namų gyventojais. Skambant smagiai „Malūnėlio“ muzikai, visi šoko, plojo, kartu dainavo. Net pasibaigus koncertui, buvo prašoma dar pagroti. „Malūnėlis“ grojo , grojo ir grojo…

Kai matai žmones, kuriems reikia kasdienės globos, rūpesčio ir supranti, kaip jie moka džiaugtis mažais dalykais, nuoširdžiai reiškia emocijas, supranti, kad darbai, kuriuos darai, atperka viską.

„Džiaugiasi širdis, kai matai taip besilinksminančius žmones, jų emocijas, spindinčias akis. Tokios patirtos gyvenimo akimirkos ir emocijos niekada neišblės ir ilgam pasiliks mūsų širdyse“, – po viešnagės sakė kapelos vadovas Gintaras Černiauskas.

Jaskonių ir Naujasodės kaimų bendruomenės informacija