Druskininkus sudrebino tradicinis ekstremalaus sporto festivalis „Holy Pine 2019“

Druskininkų jaunimo užimtumo centre jau 4-us metus iš eilės birželis – ekstremalaus sporto mėnuo. Ir šiemet buvo tęsiama graži tradicija – visas jaunimas sugužėjo į varžybas „Holy Pine 2019“. Ekstremalius iššūkius mėgstantys jaunuoliai iš visos Lietuvos vėl susirinko parodyti savo įgūdžių, geriausių savo triukų, kuriuos jie atlieka riedučiais, riedlentėmis ir BMX dviračiais. Parkour‘o akrobatai pademonstravo savo kūno galimybes ir dar kartą įrodė, kad jiems gravitacija neegzistuoja.

Kiekvienais metais renginio dalyviams ir žiūrovams pasiūloma vis kitokių pramogų. Dėl ypatingos karščio bangos šįmet, kaip niekada iki šiol, buvo daug vandens pramogų. Kiekvienas norintysis galėjo atsigaivinti „WaterSlide“ trasose, kuriose didžiausi ekstremalai leidosi vandens trasa į baseiną. Gražią akciją surengė ir Druskininkų priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, kuri pastatė vandens sienelę ir gaivino dalyvius pačiu karščiausiu metu. Žiūrovai ir dalyviai, laukiantys savo eilės pasirodyti, galėjo mėgautis „Chill zonos“ šešėliu sėdmaišyje, „Xbox“ ir įvairiais stalo žaidimais.

Po visos dienos varžybų, daugybės įspūdingų triukų, kritimų ir kietos kovos komisija išrinko geriausius „Holy Pine 2019“ varžybų nugalėtojus.

SKATE kategorija:

1. Mantas Vaškelaitis; 2. Domantas Antanavičius; 3. Emilis Šimanskis;

BEST TRICK apdovanojimą laimėjo  Mantas Vaškelaitis;

FUTURE RIDER apdovanojimą laimėjo  Vainius Janeliūnas.

BMX kategorija: 1. Martynas Lagauskas; 2. Rytis Rutkauskas; 3. Lukas Žukauskas

BEST TRICK apdovanojimą laimėjo Rytis Rutkauskas;

FUTURE RIDER apdovanojimą iškovojo  Erikas Majauskas.

BLADE kategorija:

1. Modestas Nemsevičius; 2. Mindaugas Jasulaitis; 3. Rytis Aliukonis;

BEST TRICK apdovanojimą laimėjo  Modestas Nemsevičius;

FUTURE RIDER apdovanojimą pelnė  Paulius Tamoliunas.

Eskstremalaus sporto varžybos „Holy Pine 2019“ neįsivaizduojamos draugų ir rėmėjų. Tariame nuoširdų AČIŪ mūsų draugams: Druskininkų savivaldybei, Druskininkų pirminės sveikatos priežiūros centrui, Druskininkų priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai. Taip pat dėkojame rėmėjams:

„Akvilei“, „Druskininkų vandens parkui“, restoranui „Sicilia“, „Druskininkų klubui“, „TPL TECHNOLOGIES“, „Vilnius Rolling“, „City Coffee“, UAB „Draugystės sanatorija“, atostogų namams SAKÀ, centrui „Dainava“, viešbučiui „Medūna“, viešbučiui „Galia“, AD Transport, UAB „Paviljonų pasaulis“, „Commune DIY“, „BoardSports“, „Terrasport“, „Etnies Lietuva“, „SALT concept“, „Monster Energy“. Taip pat dėkojame savanorių komandai, kuri prisidėjo, organizuojant renginį ir vaikinams, renovavusiems parką.

Druskininkų JUC informacija
Justino Kygos nuotraukos