M. K. Čiurlionio namuose-muziejuje – interaktyvaus audiogido ir komikso „Kastuko istorijos“ apie Čiurlionių gyvenimą pristatymas

M. K. Čiurlionio namai-muziejus gruodžio 19 d., antradienį 14 val. kviečia į interaktyvaus audiogido ir komikso „Kastuko istorijos“ apie Čiurlionių gyvenimą pristatymą.

M. K. Čiurlionio namai-muziejus kviečia į interaktyvaus audiogido ir komikso „Kastuko istorijos“ apie Čiurlionių gyvenimą pristatymą / Organizatorių nuotrauka

„Būsite pirmieji Lietuvoje, išbandę specialiai vaikams ir asmenims su proto negalia sukurtą audiogidą! Šis interaktyvus vedlys papasakos Jums daug autentiškų garsaus menininko sesers Jadvygos Čiurlionytės prisiminimų. Aktorių balsai jus nukels į tuos laikus, kai Čiurlionių nameliuose vaikai susipešdavo, kurio eilė groti pianinu, tėtis pasakodavo šiurpias istorijas, o iš studijų užsienyje sugrįžęs Kastukas sukdavosi virtuvėje, padėdamas mylimiausiai mamytei!, –žada renginio organizatoriai. – Negana to, supažindinsime ir su gausiai iliustruota knygele – komiksu, kuris taip pat sukurtas pagal nuotaikingus Jadvygos prisiminimus“.

Kviečiame nepraleisti šios progos ir prieš šventes sušildyti širdį linksmomis istorijomis apie didį Lietuvos kūrėją, kad ir kiek Jums metų! Abu renginio metu pristatomi kūriniai yra Lietuvos kultūros tarybos finansuotų projektų rezultatas. Renginys nemokamas!

Organizatorių informacija