Druskininkų savaitgalis: muzikuojantis autobusiukas kvietė šokti ir… bučiuotis

Nors Druskininkai, svetingai atvėrę duris kurorto svečiams, dar negali jų pakviesti į koncertus ar kitus renginius, vis dėlto rastas kitas būdas čia besilankantiems sukurti geras emocijas ir nuotaiką. Praėjusį savaitgalį druskininkiečius ir miesto svečius Druskininkų gatvėse bei parkuose pasitiko neįprastas savaitgalio reginys – įspūdinga, netikėta ir saugi muzikinė scena… ant ratų!

Sielas virpino saksofonisto R. Barzdžiaus atliekamos melodijos, muzika skambėjo ir balkonėliuose/Druskininkų kultūros centro archyvo nuotraukos

Ekologiškas elektromobilis, arba Muzikuojantis autobusiukas, kaip jį pakrikštijo Druskininkų kultūros centro (DKC) darbuotojai, nusprendę druskininkiečiams ir kurorto svečiams tokią nuostabią pavasario dieną sukurti ypatingą nuotaiką, virto mobilia scena muzikos atlikėjams. Gerą pusdienį jis važinėjo miesto gatvėmis, parkais, pėsčiųjų takais, Druskonio ežero pakrante, o iš jo skambėjo pati tikriausia – gyva muzika. Saksofonisto Roko Barzdžiaus atliekamos melodijos visiems virpino sielas ir vertė kilnoti kojas.

Tai nebuvo vienintelis siurprizas – muzika skambėjo ir kitose netikėtose kurorto erdvėse: balkonėliuose, ant stogų terasų įsikūrę didžėjai tenkino netgi parkų lankytojų pageidavimus. Tiesa, DKC išlaikė paslaptį, kur bus galima muziką išgirsti, nes… žiūrovai dar negali būriuotis ir privalo laikytis karantino taisyklių. Tiesiog šįkart muzika pati ieškojo klausytojų ir kvietė nors šiek tiek pašėlti bei kartu padainuoti.

Laukiame Jūsų atvykstant ir kitą savaitgalį: vaikštinėkite po žydinčius ir kvepiančius kurorto parkus, poilsiaukite, mėgaukitės, klausykitės, o muzika ir kiti kurorto siurprizai atras jus ir suteiks nepakartojamų įspūdžių!

Druskininkų kultūros centro informacija