Paaiškėjo konkurso „Mano Kalėdos Druskininkuose“ laimėtojai

Žiemos pradžioje Druskininkų savivaldybė pakvietė druskininkiečius ir kurorto svečius įamžinti šventinį kurorto grožį ir dalyvauti nuotraukų konkurse „Mano Kalėdos Druskininkuose“

Iš viso konkurse dalyvavo 36 dalyviai, kurie atsiuntė 156 nuotraukas. Tikimės, kad geriausios nuotraukos ateityje bus panaudotos, reprezentuojant Druskininkus.

Konkurse dalyvavo druskininkiečiai ir kurorto svečiai iš Vilniaus, Kauno, Lazdijų, Marijampolės, Panevėžio, Vilkaviškio, Mažeikių, Ukmergės ir net iš Maskvos.

Tris laimėtojus išrinko „Facebook“ vartotojai, spausdami „Patinka“, dar trys laimėtojai paaiškėjo burtų keliu.

Nakvynę su pusryčiais viešbutyje FLORES su neribotu laiku Vandens parke bei procedūra Druskininkų gydykloje laimėjo daugiausia interneto vartotojų simpatijų sulaukę Samanta ir Almantas. Romantišką vakarienę restorane „Aero Gallery“ laimėjo Iveta ir Tadas. Nakvynė su pusryčiais centre „Dainava“ atiteko Eglei Ramanauskienei iš Vilkaviškio.

Burtai lėmė, kad apsilankymą Druskininkų vandens parke laimėjo Paulius Cikanavičius, apsilankymas SPA centre FLORES atiteko Laurai iš Mažeikių, o romantišką vakarienę restorane „Du Sel“ laimėjo Justinas Šeibokas.

Sveikiname nugalėtojus ir prašome dėl laimėtų prizų parašyti el. paštu: aina.damkute@druskininkai.lt

Visas konkursui atsiųstas nuotraukas galite peržiūrėti Druskininkų savivaldybės socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Dėkojame visiems konkurso dalyviams! Kviečiame sekti Druskininkų savivaldybės naujienas ir ateityje dalyvauti kituose konkursuose.

Laimėtojų nuotraukos/Druskininkų savivaldybės koliažas

Druskininkų  savivaldybės informacija