Globos centras pakvietė į kalėdinį renginį „Magiška valanda“

Pasitinkant gražiausias metų šventes, Socialinių paslaugų centro Globos centras kartu su globos ambasadore Diana Gaičiūnaite-Dirme organizavo kalėdinį renginį „Magiška valanda“, į kurį pakvietė ne tik globojančias šeimas, bet ir visą druskininkiečių bendruomenę.

Renginio dalyviai sužinojo, kaip reikia lavinti ištvermę, susikaupimą, ugdyti valią, susipažino su magijos ir iliuzijų pasauliu. Pasirodymo metu scenoje snigo, skraidė stalas ir vyko daug neįtikėtinų reiškinių.

„Kiekvienas žmogus turi dvi rankas: vieną – padėti sau, antrą – padėti kitam“, – įsitikinusi globos ambasadorė D. Gaičiūnaite-Dirmė.

Artėjant gražiausioms metų šventėms, kviečiame kurti ir dalintis stebuklais. Lietuvos vaikų globos namuose auga 1255 vaikai, netekę tėvų globos. Vis dar trūksta šeimų, galinčių atverti savo namų duris ir širdis šiems vaikams“, – sakė Druskininkų savivaldybės Socialinių paslaugų centro Globos koordinatorė Erika Sakalauskienė.

Socialinių paslaugų centro Globos centras kartu su globos ambasadore D. Gaičiūnaite-Dirme organizavo kalėdinį renginį „Magiška valanda“, į kurį pakvietė ne tik globojančias šeimas, bet ir visą druskininkiečių bendruomenę / Edgaro Tamkevičiaus nuotrauka