Ar Evita Cololo taps projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja?

Druskininkietė Evita Cololo dalyvauja projekte „Lietuvos balsas“, kurio finalas – jau šį sekmadienį, gegužės 17 d. 19.30 val. bus rodomas per LNK televiziją. Nugalėtoją balsavimu rinks tik žiūrovai. Taigi Evitai labai svarbus bus ir gimtojo miesto žmonių palaikymas.

E. Cololo: „Labai džiugu, kai mūsų miesto vardas garsiai skamba. Aš norėčiau nešti žinią apie Druskininkus ir kiek įmanoma garsinti miestą. To pati viena padaryti nepajėgsiu. Būtų šaunu, jei miestiečiai prie to prisidėtų.“/Asmeninio archyvo nuotrauka

– Kokių tikslų turėjai, eidama į projektą „Lietuvos balsas“? Kaip sekėsi juos įgyvendinti?

Užsiregistravau į „Lietuvos Balsą“ ekspromtu. Didelių tikslų neturėjau, norėjau save išbandyti televizijos konkurse. Tačiau tokios ilgos ir tolimos kelionės projekte net nesitikėjau. Kelias projekte buvo visoks, daug visko nutiko, tačiau dabar džiaugiuosi, kad su dideliu žiūrovų palaikymu esu pačiame finale.

– Kaip sekasi dirbti su Tavo mokytoju Justinu Jaručiu? Ko iš jo išmokai?

– Manomokytojas – labai šaunus. Tarpusavio santykiai yra labai geri. Džiugu, kad visi mokytojai yra jauni žmonės, su kuriais galima dalintis interesais, vienas kitą suprasti ir bendrauti, kaip su draugais. Labai smagu, jog viso projekto metu Justinas manimi pasitikėjo.

– Kokia jau dabar didžiausia, Tavo įgyta patirtis, dalyvaujant šiame projekte?

Man labai svarbi yra aplinka – žmonės. Susipažinau su daugeliu nuoširdžių, tikrų ir įdomių žmonių. Šauniausia yra tai, jog nuo pat projekto pradžios vis dar palaikome tarpusavio ryšius. Tiek daug talentingų dainininkų vienoje vietoje! Pasidalinome patirtimis, jau planuojame pasirodymus kartu ateityje. Ir dalyviai, ir mokytojai, ir savanoriai, ir visa komanda yra labai šilti žmonės, o tai yra svarbiausia, norint jaustis laisvai.

Laimėjimas projekte Evitai būtų didžiulė paskata kurti savo muziką ir dar labiau tobulinti muzikines žinias/Smiltės Šeimytės nuotrauka

– Kuo svarbus Tau būtų laimėjimas „Lietuvos balse“?

– Konkursuose dalyvauju nuo maždaug 12-os metų, tačiau šis konkursas neprilygsta kitiems. Tai būtų didelis mano darbo įvertinimas. Iki finalo nuėjau, išlikusi savimi. Žiūrovai mane pažino tokią, kokia esu. Laimėjimas būtų didžiulė paskata kurti savo muziką ir dar labiau tobulinti savo muzikines žinias.

– Ar savo ateitį sieji su muzika? Šiemet baigi mokyklą…

– Žinoma, muzikos aš nepaleisiu. Norėčiau savo muzikinius sugebėjimus integruoti į kitas sritis, pavyzdžiui, –

aktorystę. Mane žavi operetės, miuziklai… Šie metai mokykloje nėra lengvi. Tuoj laukia egzaminai, o vėliau bandysiu kažkur stoti. Dėl to per daug nesijaudinu. Jei šiais metais niekur neįstosiu ar nebenorėsiu stoti, vėl pradėti mokytis, galėsiu tai padaryti kitąmet – niekada nėra per vėlu.

– Ar svarbus Tau druskininkiečių palaikymas?

– Druskininkai – nedidelis kurortas. Aš čia gimusi, užaugusi. Ir man mano kraštas visada yra mylimiausias. Aš balsuosiu, eisiu už Druskininkus ar už Dzūkiją! Labai džiugu, kai mūsų miesto vardas garsiai skamba. Aš norėčiau šalia savęs nešti šią žinią ir kiek įmanoma garsinti miestą. To pati viena padaryti nepajėgsiu. Būtų šaunu, jei miestiečiai prie to prisidėtų.

– Ką gali padaryti Tavo miesto žmonės, kad padėtų Tau laimėti „Lietuvos balso“ nugalėtojos titulą?

– Jei jums patinka mano pasirodymai, norite mane palaikyti ir stumtelti tolesne muzikine linkme, kviečiu šį sekmadienį, gegužės 17 d., 19:30 per LNK televiziją stebėti „Lietuvos Balsą“, palaikyti mane ir už mane balsuoti.

Laima Rekevičienė