Druskininkiečių ir kurorto svečių pamėgtas restoranas „The House“ siūlo naujus patiekalus ir draugiškas kainas

Vienuolika metų dirbantis, naujovėmis ir išskirtiniais patiekalais savo lankytojus nuolat džiuginantis kurorto restoranas „The House“ , prasidedant rudens sezonui, vėl žada naujų skonių atradimų.

Linas Jablonskas

Restorano vadovas Linas Jablonskas pasakojo, jog rudens sezonui „The House“ keičia savo meniu.

„Didelis dėmesys restorane bus skiriamas patiekalų gamybai ant griliaus. Dar viena naujovė – suteiksime klientui didelę laisvę rinktis – iš daugiau mėsos patiekalų, padažų, garnyrų. Klientas pats galės susidėlioti patiekalą“, – pasakojo L.Jablonskas.

Restorano vadovas akcentavo, jog bus siekiama geriausio kainos ir kokybės santykio.

„Prieš tai buvome šiek tiek brangokas restoranas. Visi restoranai didino kainas, o mes norime kurti klientui palankias, siekiame geriausio kokybės ir kainos santykio. Leisime rinktis patiekalo dydį – bus vidutinės ir didelės porcijos. Mažesnė porcija kainuos mažiau, todėl klientas galės ta proga dar pasirinkti ir desertą“, – sakė L.Jablonskas.

Jis pasakojo, jog daug dirbama su tiekėjais, kad produktai būtų kokybiški, ieškoma tokių tiekėjų, kurie galėtų pateikti kokybišką produktą už mažesnę kainą.

„Laikai visiems nelengvi, visi turime nuleisti kainų kartelę, kad nenuskriaustume kliento, kad jį pamalonintume, kad klientas būtų patenkintas. Turime patiekalų, kuriuos gaminame dešimtmetį, jie nepasensta ir yra lankytojų mėgiami, turime savo sukurtų patiekalų – midijos, sparneliai, mėsainiai, kuriuos mes pirmieji pristatėme Druskininkuose“, – sakė restorano vadovas.

Restoranas ir rudenį siūlys savo klientams Dienos pietus, taip pat ir šiemet pradėtas kepti neapolietiškas picas, kurias klientai labai pamėgo.

Restorano vadovas turi gerų naujienų „Druskininkiečio kortelės“ savininkams, jiems patiekalai restorane bus 15 proc. pigesni. Su šia kortele, perkant dvi picas, trečia – dovanų.  

„Ypač stengiamės dėl vietinių lankytojų, mūsų bendruomenės narių,  ieškome vis daugiau žmonių, kurie prisjungtų prie „The House“ bendruomenės, todėl  tikrai daug dėmesio skirsime vietiniams valgytojams“, – sakė restorano vadovas.

Didelis dėmesys skiriamas pusryčiams, populiariausias patiekalas – „Benedikto“ kiaušinis. Jau 11 metų meniu karaliauja senbūviai mėsainiai ir ypatingi sparneliai, šie patiekalai jau tapo restorano ir miesto klasika. L. Jablonskės nuotraukos