Pasirinkus „The House“, ruduo gali būti jaukus ir šiltas

Restoraną „The House“ pamėgo ir druskininkiečiai, ir kurorto svečiai/„The House“ archyvo nuotraukos

Prieš šešerius metus įkūręs restoraną „The House“ jo vadovas vilnietis Linas Jablonskas sako, kad šiandien jau nebesijaučia svečias Druskininkuose, nes čia praleidžia ne tik didžiąją dalį savo darbo laiko, bet ir laisvalaikį. Tačiau ir tas laisvalaikis neretai būna paskirtas restoranui – mintys sukasi apie tai, kaip padaryti, kad „The House“ ir toliau išliktų mielais, jaukiais atostogų namais, išsiilgta poilsio, ramių pašnekesių su šeima, draugais ir skanaus maisto vieta.

„Džiaugiuosi, kad restorano veikla įsibėgėjo, prigyja vis naujos tradicijos. Gal tik pirmieji dveji metai buvo kiek permainingi, sunkesni, nes ieškojome savo stiliaus, savo išskirtinumo ir savo klientų. Tačiau tobulėjame, augame – kaip ir patys Druskininkai“, – sakė L. Jablonskas, pristatydamas „The House“ naujoves lankytojams.

 

– Naujienos restorane „The House“: gal pradėkime nuo… kavos?

„Miestiečio diena su kava“ – tai idėja, kuri, manau, ne tik Druskininkų svečiams, bet ir daugeliui druskininkiečių padės tarsi iš naujo atrasti, prisiminti „The House“, – jaukius namus, kur gera ateiti išgerti kavos, pabendrauti. Kartą per savaitę, trečiadieniais, lankytojus „The House“ vaišina kava. Laukiame visų miesto gyventojų. Ir senjorų, ir studentų. Visų, kuriuos vienija noras išgerti kavos nekasdieniškoje aplinkoje. Mūsų miesto gyventojai kavą trečiadieniais geria nemokamai!

 

– O pusryčiai? „The House“ turi tradiciją savaitgaliais kviesti vėlyvųjų pusryčių. Ar yra pasikeitimų?

– Sekmadieniais siūlome pusryčiauti ilgiau. Kviečiame į „The House“ vėlyvųjų ilgųjų pusryčių nuo 9. 00 iki 15.00 valandos. Ne vienam iš mūsų poilsio dieną norisi ilgiau pamiegoti, o išsimiegojus – gera praleisti sekmadienį lėtai, neskubant, mėgaujantis bendravimu su draugais, artimaisiais ir geru, kokybišku, estetiškai, gražiai patiektu maistu. „The House“ pusryčių meniu, patikinu, nenuvils – tai įvairių rūšių sumuštiniai, blyneliai, košės, ir, žinoma, kiaušinienės, omletai, – jų receptus kuriu pats.

Restorano vadovas L. Jablonskas: „Pusryčių meniu „The House“ svečių nenuvils – patiekalų receptus kuriu pats!“

– Ką naujo darbo dieną siūlote pietums? Prieš kelerius metus „The House“ garsėjo skaniomis, sočiomis sriubomis. Kokios naujovės laukia sriubų mėgėjų?

Sriuba – sotūs ir skanūs dienos pietūs. Siūlome naujovę: „Sriubos valgyk kiek nori!“. Lankytojai, užsukę dienos pietų, darbo dienomis nuo 11.30 iki 15.00 valandos, už vieną, tą pačią kainą galės skanauti kelių rūšių sriubų ir jų valgyti tiek, kiek norės. Ir pats esu sriubos šalininkas: mėgstu sriubą, esu įsitikinęs, kad sriuba geras, sotus, maistingas patiekalas. „The House“ sriubos – tirštos, sočios, skanios ir kasdien vis naujos. Užsukite!

 

– Tarp „The House“ lankytojų – ne tik Lietuvos gyventojai, bet ir svečiai iš užsienio šalių, kurie, ko gero, domisi tautiniu kulinariniu paveldu? Tad kaip gi be cepelinų – ar esate numatę naujovių ir šioje srityje?

– Siekdami populiarinti šį patiekalą ir norėdami atskleisti įvairiausius jo skonius, siūlysime degustuoti: vienas cepelinas – vienas euras. Iki šiol cepelinus virėme tik sekmadieniais, paprastai gaminame kelių rūšių cepelinus – su varške, mėsa (vištiena, antiena, elniena, kiauliena, jautiena, aviena), daržovėmis, grybais. „The House“ gaminami cepelinai „neužsibūna“ virtuvėje – jie mėgiami, svečiai mielai užsisako. Tai žinodami ir norėdami, kad mūsų cepelinų paskanautų kuo daugiau lankytojų, planuojame naujovę ir darbo dienomis: iki 18 valandos lankytojai gaus šviežiai virtų cepelinų.

„The House“ sekmadieniais kviečia skanių, estetiškai patiektų vėlyvųjų ilgųjų pusryčių.

– Vienas iš „The House“ privalumų – aptarnavimo kultūra. Kokie reikalavimai keliami šiame restorane dirbančiam padavėjui – darbuotojui, nuo kurio didžiąja dalimi priklauso kliento įspūdžiai?

– Svarbiausia, kad „The House“ svečias čia ne tik skaniai pavalgytų, bet ir maloniai praleistų laiką. Apie tai nuolat kalbuosi su personalu. Keletą kartų per metus padavėjams yra rengiami testai, kuriuos sudaro ne tik klausimai apie maistą, patiekalus, bet ir apie Druskininkus, kurorto istoriją, lankytinas vietas, žymius objektus. Labai svarbu, kad, aptarnaudamas klientą, padavėjas galėtų suteikti visą jam rūpimą informaciją, o kartu ir populiarintų Druskininkus. Norime, kad žmonės grįžtų į jų pamėgtą kurortą, o kartu aplankytų ir mus – „The House“ – savo atostogų namus. Mūsų komandos darbas yra paremtas atsakomybe ir pagarba mūsų svečiui, draugiška aplinka bei teisingu ir atsakingu požiūriu į maisto gaminimą.

 

Draugiška „The House“ personalo komanda ir lankytojams negaili šypsenų.

Užsakymo Nr. MDR-130-001