Vasario 9-ąją paminėkite kinų Naujuosius metus Druskininkuose!

Druskininkai – tarptautinis kurortas, atviras turistams iš įvairių šalių, todėl kviečiame švęsti ne tik tradicines lietuviškas šventes, bet ir susipažinti su kitų šalių tradicijomis ir suteikiame galimybę miesto gyventojams bei svečiams patirti kitų kultūrų ypatumus, pramogaujant ir leidžiant savo laisvalaikį Druskininkuose.

Galėsite susipažinti su kinų Naujųjų metų tradicijomis, sudalyvauti arbatos gėrimo ceremonijoje, skambant tradicinės kinų muzikos garsams, pasigėrėti kvapą gniaužiančiais kovos menų meistrų pasirodymais, tarp kurių bus ir pasirodymas su kardais. Kurorto svečiams siūlome atlikti sveikatinimo pratimus kartu su šios srities specialistais iš Kinijos!

Iki vasario pabaigos bus galima aplankyti net tris skirtingas fotografijų parodas: „Įspūdžiai iš Kinijos“, „Kinų hieroglifų menas“ ir „Konfucijaus išmintis“.

O viską vainikuos įspūdingas kiniškų žibintų į dangų leidimo reginys Pramogų aikštėje. Žibintus leis Druskininkų švietimo įstaigų auklėtiniai kartu su savo tėveliais ir kiti miesto bendruomenės nariai.

Kviečiame mėgautis nuostabiu reginiu!

Kinų Naujųjų metų šventę vainikuos įspūdingas reginys – į dangų paleisti žibintai/Asociatyvi nuotrauka

Druskininkų  savivaldybės informacija