Sekmadienį Druskininkuose – įspūdingas profesionalių medžio drožėjų iš viso pasaulio šou

Ateinantis savaitgalis nusimato ne tik saulėtas, bet ir įdomus – balandžio 7-tąją druskininkiečių ir miesto svečių laukia įspūdingas reginys – drožėjų grandininiais pjūklais klubas „Steel Beavers“ dovanoja išskirtinį šou, kurio metu medžio drožimo meistrai iš viso pasaulio – Rytų ir Vakarų Europos, Amerikos, Azijos ir Australijos – drožinės įvairius meno šedevrus.

Medžio drožimo profesionalų tikslas parodyti šiuolaikinių technologijų taikymą medžio drožybos, kaip tradicinio Lietuvos paveldo, srityje, skatinti kultūrinius mainus siekiant įtvirtinti Lietuvą, kaip vieno stipriausių pasaulinių medžio drožybos renginių šeimininkę, šviesti visuomenę meno, aplinkosaugos ir rekreacijos srityse.

Nemokamas renginys, skirtas visai šeimai, nepaliks abejingų. Balandžio 7 d. (sekmadienį) 13 val. „Eglės sanatorijos“ Druskininkuose vidiniame kieme pradedamas Lietuvos ir užsienio drožėjų grandininiais pjūklais šou. Šventės metu druskininkiečius ir miesto svečius linksmins skambanti muzika, vaikų laukia specialiai jiems įkurta laisvalaikio erdvė su pramogomis ir skanumynais. Renginio metu išdrožinėti meno kūriniai papuoš „Eglės sanatorijoje“ Druskininkuose esantį Sveikatos taką, tad kviečiame visus, norinčius pamatyti, kaip iš paprasto medžio gimsta tikri meno šedevrai!

„Eglės sanatorijos“ informacija