Mielieji, kaip ir kasmet kviečiame į Druskininkų kurorto šventės „Druskininkai Rock‘n‘Roll ritmu“ teatralizuotą eiseną!

Gegužės 31-birželio 2 d. Druskininkus sudrebins įspūdingiausias kurorto renginys – Kurorto šventė. Šiemetis renginys, skirtas kurorto 225-ajam jubiliejui, bus ypač spalvingas ir ryškus. Ypatingo dėmesio kiekvienais metais sulaukianti tradicinė teatralizuota eisena šiemet – pašėlusio rokenrolo ritmu.

Kviečiame Druskininkuose veikiančias įmones, įstaigas, nevyriausybines jaunimo, senjorų, menininkų organizacijas, moterų, sporto, verslo klubus dalyvauti šventinėje eisenoje. Tikimės, jog eisenos dalyviai pasitelks vaizduotę ir pavers ją nepakartojamu reginiu, kaip ir kasmet, prikaustančiu gausybės žiūrovų žvilgsnius.

Tikimasi, jog eisenos dalyviai pasitelks vaizduotę ir pavers ją nepakartojamu reginiu, kaip ir kasmet, prikaustančiu gausybės žiūrovų žvilgsnius/Laimos Rekevičienės nuotrauka

Maloniai prašome eisenoje transportą naudoti tik kaip atributą – būtinai dekoruotą ir techniškai tvarkingą.

Pasitarti, pateikti pasiūlymus ar užsiregistruoti dalyvauti eisenoje galima jau dabar telefonais: (8 313) 53122, +370 650 35660, el. paštu: rezisierius@druskininkukulturoscentras.lt

Kviečiame ir Jūsų kolektyvą aktyviai dalyvauti šventinėje eisenoje. Tikimės, kad Jūsų kolona bus linksma, spalvinga, išradingai atspindinti įmonės veiklą bei šventės temą!

Druskininkų  savivaldybės informacija