Gatvės muzikos dieną Druskininkuose melodijos liesis netikėčiausiose vietose

Gatvės muzikos diena – jau tradicinis renginys, kurio metu įvairiuose Lietuvos miestuose groti į gatves išeina profesionalūs muzikantai ir mėgėjai. Gegužės 18 d., šeštadienį, Gatvės muzikos diena atkeliaus ir į Druskininkus! Muzikos pliūpsnio miesto erdvėse startas – 12 val.

Ši diena Druskininkuose bus pilna siurprizų – muzikantai džiugins miesto gyventojus ir lankytojus ne tik Vilniaus alėjoje ar Gydyklų parke. Melodijos liesis ir netikėtose vietose, pavyzdžiui, gatve lekiančiame velomobilyje ar Druskonyje plaukiojančiame vandens dviratyje. Smagi pramoga bus ir per miestą važiuojantis ekskursijų traukinukas su jame grojančiu muzikantu. Maloniai nustebinti liks tie, kas nuspręs paplaukioti laiveliu Nemune, nes jų pasiplaukiojimą šįkart lydės romantiški muzikos garsai. Melodijos liesis ir virš pušų viršūnių, nes muzika lankytojus pasitiks net lynų keltuvuose.

„Gatvės muzikos dienos 2019“ šūkis – „Pamatyk muziką“. Šventės metu bus siekiama atkreipti dėmesį į įvairių sričių menininkus, tad bendram meno projektui „išeiti į gatvę“ raginami ne tik muzikantai, bet ir dailininkai bei kiti kūrėjai.

Visus dalyvius kviečiame pagalvoti ir apie išskirtinę aprangą. „Gatvės muzikos dienų“ organizatoriai planuoja skelbti originaliausio sceninio įvaizdžio konkursą, o jo nugalėtojų lauks puikūs prizai. Daugiau informacijos bus paskelbta, artėjant renginiui.

Registruotis galima svetainėje: www.gmd.lt (pildant dalyvio formą, prie miesto pasirinkimo spauskite „Druskininkai“).

Jeigu turite klausimų, reikia patarimų organizaciniais ir techniniais klausimais, pagalbos kreipkitės į Rūtą Barkauskienę el. p.: ruta.barkauskiene@druskininkai.lt, tel.: (8 313) 53975.

Kviečiame praleisti Gatvės muzikos dieną Druskininkuose ir patiems atrasti netikėčiausius grojančius kurorto kampelius!

Gegužės 18 d., šeštadienį, Gatvės muzikos diena atkeliaus ir į Druskininkus! Muzikos pliūpsnio miesto erdvėse startas – 12 val./Andriaus Švitros nuotrauka